Art Basic Clear Gesso
  • Art Basic Clear Gesso

Art Basic Clear Gesso

Art Basic Clear Gesso

€ 10,95

Je werk valt of staat met een goede gesso. Gebruik Art Basics Clear Gesso als onderlaag in je bijbel. Deze gesso is niet korrellig of glad, maar valt er precies tussen in. Droogt doorzichtig op!

Leuk om te weten; ook te gebruiken als primer of vernis op vele oppervlakken: canvas, hout, papier, metaal, karton, stof, plastic etc. Gesso op waterbasis maar permanent en flexibel als het droog is. Ook te mengen met pigmenten of acryl verf. Niet giftig.

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

  Beoordeling

Na aankoop vragen we al onze klanten om hun gekochte product te beoordelen.

  Verzending binnen twee werkdagen.

Zendingen via PostNL hebben een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen m.u.v. maandag en feestdagen

 

Niet tevreden? Laat het weten!

DO’S EN DON’TS

Even wat DO’s en DON’Ts voor de beginner op een rijtje:
– DO – Let erop dat je de Gesso op je pagina smeert met een foamkwast. Een gewone kwast kan ervoor zorgen dat de Gesso op sommige plekken te dik is en dus geen egaal laagje over de pagina maakt.
– DO – Steek een A4 achter het blad dat jij gaat bewerken, zo kun je de randjes langs de pagina ook goed bewerken. Evt kun je de pagina dan vastplakken met wat washi tape. Doe dit ook met de pagina naast de pagina die je gaat bewerken. Dit zorgt ervoor dat je de bijbel niet per ongeluk dicht lijmt of pagina’s aan elkaar vast plakt.
– DON’T- Wacht tot de Gesso goed droog is. Als dit niet zo is, zal de inkt doordrukken, kleurt de verf de pagina erachter ook mee en zal je pen verpest zijn.
– DO – Koop een goede Gesso! En welke dat is vertel ik je in onze blog over alles wat je moet weten van Gesso. 

9 Items

Specifieke verwijzingen

Vergelijkebare producten