Creative Journaling begon als Bijbeljournaling.nl. En was een onderdeel van Myrville, gerund door Charlotte en Myrjam. Op 1 april 2020 is bijbeljournaling.nl verder gegaan als Creative Journaling. Los gegaan van Myrville. Is dat erg? Nee juist hartstikke leuk. Myrjam & Charlotte werken nog nauw samen, maar jagen ieder hun eigen passies na. 

Wie is Charlotte?

Mijn naam is Charlotte en ik ben mama van drie mooie kindjes. Tijdens mijn zwangerschapsverlof ben ik Myrjam begonnen met helpen met het vertalen van haar webshop. Van het een kwam het ander. Ik rolde het webshop wereldje in en ben begonnen met handletteren. Met mijn juffen achtergrond zit het schrijven er goed in. Zo kwamen we op het idee om te beginnen met een handletter webshop. Van het een kwam het ander. Nu run ik naast mijn werk als juf, een webshop voor bijbeljournaling. Ondertussen ben ik lekker verder bezig met creatief bezig zijn. Zo werk ik graag met mijn cricut Maker of cricut Joy en ben ik begonnen met een scrapjournal en heb ik Mixed Media ontdekt.
Behalve journalen en creatief bezig zijn, houd ik enorm van muziek en lekker eten. Mijn man kan heerlijk koken, dus ik zit regelmatig aan een goed gevulde tafel. Ik houd ervan om mensen zich welkom te laten voelen in ons huis.  

Als je het leuk vindt om te zien wat ik zoal maak, dan moet je mijn Instagram pagina maar eens ontdekken ;) @Charlott.Dekker

 
Wat vind ik belangrijk?

Allereerst God onze vader, zijn zoon Jezus en de heilige geest. Aan deze God hebben we alles, maar dan ook alles te danken hebben.

Ik vind het belangrijk kwalitatief mooie goede en eerlijke producten te leveren tegen een goede en eerlijke prijs. 

Voor zover ik er zicht op heb, werk ik ook alleen met leveranciers die gelijke waarden en normen als ons in acht nemen: Eerlijke prijs voor een eerlijk product niet alleen voor hun klanten, maar vooral ook voor in eigen medewerkers en leveranciers.

Ik doe erg mijn best om voor jou dat ene product te zoeken, wat je nergens kon vinden. 

Wat betreft mijn eigen webshop; ik verkoop producten waar ik zelf achter kan staan en enthousiast van word. Vraag dus gerust om een review van mijn kant :)

Charlotte Dekker