Bescherming persoonsgegevens

Wanneer je iets bij mij bestelt, wil je niet dat anderen kunnen zien wat je bestelt. Of nog erger, er met jouw gegevens vandoor gaan. En dat wil ik ook niet.  Daarom doe ik mijn uiterste best om jouw gegevens ook echt privé te houden. Ik beloof je dat ik je persoonlijke informatie niet aan derden geef voor commerciële doeleinden. Om te zorgen dat je bestelling bij jou terecht komt, heb ik wel gegevens van je nodig.

Welke gegevens gebruik ik en waarom?

Voor- en achternaam

Je bestelling is van jou en voor jou. Daarom wil ik graag je naam hebben.

Adres en woonplaats

Net als jij, wil ik dat jouw bestelling ook echt bij jou bezorgd wordt. Geef mij daarom het juiste adres waar je bestelling heen moet.

Telefoonnummer

Mocht ik je niet op je e-mailadres kunnen bereiken over je bestelling, dan wil ik je bellen. Daarom heb ik graag je telefoonnummer. Geloof me, bellen is niet helemaal mijn ding. Dus bellen doe ik alleen, als het echt niet anders kan.

Betaalgegevens

Om je order te kunnen betalen maak ik gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal of overboeking betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw order te kunnen koppelen. Je bankrekeningnummer gebruik ik alleen als je nog geld van ons tegoed hebt. Bij een retour bijvoorbeeld.

Wanneer je met paypal betaalt, vertelt paypal mij alleen of je betaling is gelukt. Of niet.

E-mailadres

Na je bestelling krijg je van mij een e-mail over je bestelling met daarin de producten. Je factuur kun je inzien op je eigen account. Eventuele aanbiedingen en nieuwsbrieven ontvang je van mij ook via de mail. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Dan kun je je vrij gemakkelijk uitschrijven onderaan de nieuwsbrief zelf.

Klantenservice

Ik heb graag contact met je. Je kunt mij het beste mailen, maar ook bereiken via facebook of Instagram. Ik zal naar je luisteren en mijn best doen je te helpen. Want je neemt niet voor niets contact met mij op.

Account

In je account staan jouw persoonlijke gegevens. Je kunt daar je naam, aflever- en factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en inloggegevens terugvinden en eventueel wijzigen.

Nieuwsbrieven

Je kunt je bij mij aanmelden voor een nieuwsbrief. In deze brief laten we nieuwe producten zien, delen we een blog en maken we nieuws bekend. Je kunt je inschrijven via Facebook of Instagram. Daar vind je ook de laatste nieuwsbrief.

Reviews

Als je een review schrijft , help je niet alleen mij, maar ook andere klanten. Ik hoor graag van je wat je ervaring is over een product. En andere klanten lezen jouw ervaring ook graag.

Verbetering

Ik sta open voor je feedback. Dat mag gaan over hoe jij je pakketje hebt ontvangen, maar ook over hoe jouw contact met ons was. Of het nou negatief of positief was, ik zal daarvoor nooit je gegevens zomaar gebruiken. Ik houd mij aan de privacy regels.

Acties

De winacties lopen via facebook of Instagram. Ik zal altijd mijn uiterste best doen jou te traceren als je hebt gewonnen. Dit kan via een tag in een bericht, maar ook via facebook of Instagram chat. Mij benaderen dat je hebt gewonnen, mag natuurlijk altijd. Maar ik hoop natuurlijk dat ik jou voor ben :)

Advies op maat

Ik doe mijn uiterste best om jou te helpen als jij vragen hebt over een product of over een techniek. Vraag gerust om advies.

Mijn advies naar jou is altijd eerlijk en oprecht. Natuurlijk vind ik het leuk als je uiteindelijk bij mij de producten koopt, maar ik vind het net zo leuk om jou te helpen.

Fraudepreventie

Ik ben goed van vertrouwen en daarom moet ik mijzelf beschermen. Dit betekent soms dat ik gegevens gebruik om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Dit doe ik alleen als je heel verdacht bent, want ik vind het niet leuk om gegevens door te moeten geven aan overheidsinstanties.

Wijzigingen

Wil je je persoonsgegevens aanpassen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Je kunt dit zelf doen via je account. Je mag mij ook een mailtje sturen of een berichtje via facebook/Instagram. Let op: nadat je een bestelling hebt geplaatst, is het niet mogelijk de naam op het factuur aan te passen.

Belangrijk

Jouw privacy vind ik belangrijk. Ik doe mijn best jouw privacy te waarborgen, maar mocht je er vragen over hebben, stuur mij dan een mail op info@creativejournaling.nl .