L I J M & G E S S O

Actieve filters

 • Coccoina 84 Vloeibare...

  € 3,95

  ** PERFECT VOOR VELLUM ** Een lijmstift op basis van aardappelzetmeel met een heerlijke amandelgeur. De lijm is zuurvrij en verkleurd niet. Deze lijmstift heeft een ronde lijmkop. - 50 gram

 • Art Basic Clear Gesso

  € 10,95

  Je werk valt of staat met een goede gesso. Gebruik Art Basics Clear Gesso als onderlaag in je bijbel. Deze gesso is niet korrellig of glad, maar valt er precies tussen in. Droogt doorzichtig op!

  Leuk om te weten; ook te gebruiken als primer of vernis op vele oppervlakken: canvas, hout, papier, metaal, karton, stof, plastic etc. Gesso op waterbasis maar permanent en flexibel als het droog is. Ook te mengen met pigmenten of acryl verf. Niet giftig.

 • Alleen's Tack It -...

  € 8,50

  Met deze lijm kun je materialen tijdelijk vastplakken. Dit is een removable lijm. Je kunt dit gebruiken als een soort "memo" Deze lijm houdt vast aan de meeste oppervlakken zoals stof, wol, papier, metaal, glas en plastic.

  Deze lijm is ook perfect voor unmounted stempels (alleen rubber) of clearstamps die niet meer op je acrylblok blijven plakken. Je doet een beetje lijm achter de stempel, laat de lijm goed drogen en daarna kun je de stempel meerdere keren gebruiken en blijft hij dus op je acrylblok / stempelhulp plakken.

 • Cold foiling Lijm 10ml

  € 2,95

  Deze lijm blijft plakkerig ook al is hij opgedroogd. Ideaal voor folie en glitter werk. Gebruik Alleen's Tack It voor je cold foil projecten! Breng de lijm aan op je werk, laat het heel goed drogen en plak je folie eroverheen. In handige naald fles zodat je erg precies kan werken. Tip knijp voor gebruik het potje een een beetje in zodat je lijm niet alleen uit het flesje kan knijpen, maar ook terug kan laten zuigen het flesje in. Daarmee kun je druppels voorkomen. Inhoud van de fles 10ml.

 • Modpodge • Paper gloss...

  € 9,50

  Mod Podge is een onmisbaar onderdeel voor elk decoupage project! Mod Podge is een alles-in-één lijm/vernis, sealer en finish. 

  Mod Podge Paper glanzend is uitermate geschikt voor decoupage met foto's en mooie papiersoorten, kaarten maken, scrapbooking en papier op papier projecten. Het is een zuurvrije, transparant drogende lijm en vernis met een matte finish, geschikt voor decoupagetechniek. Voelt niet plakkerig aan. Het aanbrengen van Mod Podge kan met een kwast, een foambrush of gewoon met je vingers.

  • Waterbasis
  • Zuurvrij
 • Jo Sonja Gesso Black...

  € 6,95

  Voor het aanbrengen van een volledige dekkende eerste laag ter voorbereiding van schilderwerk. - intens zwart en goed dekkend -

 • Extra sticky tape

  € 1,95

  Sterk klevende en transparante tape zeer geschikt voor het plakken van vellum in de bijbel.

 • Extra sticky tape

  € 5,95

  Sterk klevende en transparante A4 vel zeer geschikt voor goldflakes of andere toepassingen. 

 • Kuretake ZIG Memory...

  € 3,45

  Kuretake lijmpen met het handige 2-way system: zodra de lijm uit de pen komt is deze blauw van kleur. Nu is de lijm geschikt voor permanent gebruik. Ideaal voor de foil-on techniek.  Laat je de lijm even rusten, dan verdwijnt de blauw kleur en wordt deze doorzichtig. Nu is de lijm geschikt voor semi-permanent gebruik.