Wie zijn wij…

Myrville wordt gerund door Charlotte en Myrjam.

Wie is Charlotte?

Mijn naam is Charlotte en ik ben mama van drie mooie kindjes. Tijdens mijn zwangerschapsverlof ben ik Myrjam begonnen met helpen met het vertalen van haar webshop. Van het een kwam het ander. Ik rolde het webshop wereldje in en ben begonnen met handletteren. Met mijn juffen achtergrond zit het schrijven er goed in. Zo kwamen we op het idee om te beginnen met een handletter webshop. Van het een komt het ander. Nu run ik naast mijn werk als juf, een webshop voor handlettering en bijbel journaling. Want laten we wel wezen, hoe lekker is het om twee passies te combineren met elkaar 🙂
Behalve handletteren, houd ik enorm van muziek en lekker eten. Mijn man kan heerlijk koken, dus ik zit regelmatig aan een goed gevulde tafel. Mijn passie is om bij dit eten een lekkere wijn te vinden, of om juist een verrassende thee te zetten. Ik houd ervan om onze gasten te bedienen en voor een ieder die in ons huis komt te zorgen. Dat een ander zich thuis voelt vind ik enorm belangrijk.

Wie is Myrjam?

Ik ben dus Myrjam. Tot een paar jaar geleden heb ik me 15 jaar lang vol in het bedrijfsleven gestort en ik dacht dat ik dat moest doen om iemand te zijn. Sinds de laatste paar jaren mijn geloof een flinke verdieping meegemaakt heeft kwam ik er achter dat ik een top baan helemaal niet nodig had om iemand te zijn en vond het gewoon niet meer zo belangrijk. Mijn baas merkte dat ook en we zijn toen in goed overleg uit elkaar gegaan.

Mijn hele leven doe ik al handwerken van kantklossen tot naaien en van spinnen tot breien en haken. Alles wat je zelf kan maken wil ik ’n keertje gemaakt hebben. Dus ook bijvoorbeeld een pizzaoven 🙂

Naast maken en handwerken houd ik ook van techniek en computers en dit is een erg mooie combi om een webshopje te starten. In 2014 ben ik begonnen met naaimachines en spinnewielen, dat bleek alleen een lastige start en ik rolde in het Luneville borduren. De Broderie d’art webshop nam toen een vlucht en vormt de basis voor alle Myrville activiteiten. 1 Januari 2017 was de heugelijke dag dat Charlotte en ik samen Myrville zijn gaan vormen en van daar gaan we verder. We barsten van ideeën en hopen plezier en vreugde te brengen met onze producten!

Myrville wat vinden we belangrijk?

Allereerst God onze vader, zijn zoon Jezus en de Heilige Geest. Aan deze God hebben we alles te danken!

We vinden het belangrijk kwalitatief mooie goede en eerlijke producten te leveren tegen een goede en eerlijke prijs. Ons doel is hiermee onze klanten te zegenen.

Voor zover we er zicht op hebben werken we ook alleen met leveranciers die gelijke waarden en normen als ons in acht nemen: Eerlijke prijs voor een eerlijk product niet alleen voor hun klanten, maar vooral ook voor in eigen medewerkers en leveranciers.

We hebben er veel plezier in om producten die moeilijk te krijgen zijn naar Nederland te halen.

Myrville make beautiful!


1 gedachte over “Wie zijn wij…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.