This is how I fight my battles

This is how I fight my battles

Mijn battles zijn altijd chaotisch, vol mixed feelings. Alles wat ik op dat moment zie wordt overschaduwd door mijn strijd van dat moment. Dit laat ik zien in de donkere kleuren. Door de donkere kleuren heen zie je licht. Dat is wat Hij mij laat zien. Dat er iets moois gaande is…helaas zie ik dat niet. Herkenbaar?
Het is mooi om te weten dat er een Strijder naast mij staat die mij door mijn strijd heen de mooie dingen blijft laat zien. Die mij kleur laat zien. Hij lost de strijd niet voor mij op, maar staat wel naast mij. ‘I am surrounded by You’!


5 Mijn vijanden zien hoe goed U voor mij bent: 
U zet een feestmaaltijd voor mij neer.
U zalft mijn hoofd met zalf-olie.  
U schenkt mijn beker zó vol dat hij overloopt.
6 Uw goedheid en liefde zijn mijn leven lang bij mij.
Ik mag mijn hele leven dicht bij U zijn.++ Psalm 23:5-6 (basisbijbel) ++ 

** Voor deze pagina heb ik meerdere technieken gebruikt. Als ondergrond/basis bracht ik Gesso aan. Daarop bracht ik verschillende lagen servet, gelatos en zelfs verf aan. Met een sjabloon schreef ik de tekst ‘BATTLES’. Een tapje heb ik gebruikt om de bladzijde te verstevigen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.