Stickers voor biblejournaling of bijbeljournaling. Ja of nee?

Stickers voor biblejournaling of bijbeljournaling. Ja of nee?

Toen ik de stickers van biblejournaling.nl voor het eerst zag, wist ik niet zo goed wat ik ermee moest. De kleuren van de stickers vond ik vrij bepalend voor mijn biblejournal werk. Tot ik ermee ging werken……

Een setje stickers van biblejournaling.nl bevat 3 velletjes. In je setje zit een gekleurd velletje, een kraftvelletje en een zwart wit velletje met stickers. De woorden op het gekleurde en kraft velletje komen overeen. De woorden van het zwart wit velletje zijn anders.

Werkwijze

Ik koos ervoor om een kleur op de achtergrond te gebruiken die overeenkomt met de kleur van de stickers. Voor de achtergrond gebruikte ik gelatos en werkte ik met een patroonvel waarmee ik ronde cirkels op mijn werk kreeg. Door de gebruikte kleuren komen de stickers heel mooi naar voren. Ik werkte de bladzijde af met wrijfplaatjes en een van te voren gedrukte tekst op Vellum.
Voordat ik aan het werk ging, heb ik de tijd genomen om de woorden van de stickers goed te bestuderen. Het viel mij op dat de woorden die op de stickers staan, woorden zijn die je bij het biblejournalen ook echt gebruikt. Het feit dat twee vellen dezelfde woorden hebben, gaf mij meer ruimte voor een achtergrond kleur keuze.

De tekst die ik koos om te journalen is 1 kronieken 21,24: ‘Nee,’ antwoordde koning David, ‘ik wil er de volle prijs voor betalen. Ik ga niet iets dat van u is aan de HEER opdragen, en geen brandoffer brengen dat me niets heeft gekost.’ In mijn kerk zijn we januari 2018 begonnen met vasten. Ik vind vasten en dan stil zijn een erg lastig onderwerp. Voor mij is het een soort strijd. Maar ik doe mee, weliswaar op mijn manier, ik geloof dat God van ons vraagt om het ook op onze manier te doen. Het is mijn strijd, maar misschien ook wel de jouwe. Misschien heb je er troost aan of geeft je het een boost. It is time to start something new!

Conclusie

Mijn conclusie over de stickers: je MOET deze stickers gewoon in je bezit hebben. Ze zijn super handig en gemakkelijk in gebruik, bevatten veel woorden die je gebruikt in je journal of bijbel en de prijs is zeker niet hoog. Je kunt ze bij ons in de webshop kopen voor 3,95!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.