Onze boekentips voor bijbeljournaling!

Onze boekentips voor bijbeljournaling!

Er zijn zo onwijs veel boeken die je kunt krijgen over bijbeljournaling. Wij zouden al deze boeken wel in onze webshop willen hebben (klik hier om ons actuele voorraad te zien). Helaas werkt dat niet altijd zo. Daarom geven wij jullie onze boekentips (affl.)!

Via bol.com:

Creativiteit met de bijbel ++ Een praktisch boek vol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Inspiratie voor wie wil beginnen met biblejournaling en handletteren of voor wie extra technieken en ideeën wil opdoen.
Biblejournaling – Zo doe je dat ++ Dit creatieve boekje van Marjolein Stoové, legt aan de hand van kleurrijke voorbeelden uit hoe je zelf kunt biblejournalen. De uitleg van de verschillende technieken is duidelijk, met foto’s van gebruikte materialen en stap-voor-stap-voorbeelden.
Faith journal ++ Een faith journal is een geloofsdagboek met liederen, gedichten, quotes en notitieruimte voor bijvoorbeeld Bijbelteksten, preken en beantwoorde gebeden en zegeningen. Ook is er veel ruimte voor eigen creativiteit, zoals handlettering en biblejournaling. Linette Trapman neemt je mee door het journal heen, met veel overtrekvoorbeelden en inspiratie. Eerder schreef Linette Trapman “Dicht bij U’ en “PUUR! Creativitijd met de Bijbel’.
Complete guide to biblejournaling ++ Een engels boek over biblejournaling van Joanne Fink. In dit boek legt Joanne diverse technieken uit en helpt je op weg in de bible journal wereld. Waar begin je? Hoe werk je? Wat zijn do’s en wat zijn don’ts?
The art of biblejournaling ++ Dit engelse boek legt de basis uit van biblejournaling. Aan de hand van 60 stap voor stap voorbeelden, werk je pagina’s uit in je eigen bijbel. Leer de technieken en ontdek wat werkt voor jou.
Ontdek de artiest in jou ++ Dit boek geeft je ideeën om je geloof op een creatieve manier te beleven en ervan uit te delen. Aan de hand van kleurrijke thema’s word je meegenomen op een creatieve reis. Bijbelse overdenkingen worden gecombineerd met creatieve opdrachten. Je gaat aan de slag met water, verf en andere art-supplies.
Ontdek de artiest in jou Werkboek ++ In dit werkboek vind je extra bijbelteksten en vragen, waarmee je nog een laagje dieper insteekt op de overdenkingen in ‘Ontdek de artiest in jou’. Daarnaast bevat het werkboek extra, al voorgestructureerde creatieve opdrachten. Pak je penseel en een kop koffie en begin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.