Zelf stickers maken!

Zelf stickers maken!

Zelf stickers maken is niet moeilijk, maar super simpel en snel gedaan! Ik ben dol op stickers en met deze simpele techniek heb ik in een handomdraai, een prachtige touch voor op kadootjes, in mijn agenda of juist voor in mijn bijbel.
Lees dit blog of kijk het filmpje en laat je inspireren!

Leuk, maar hoe doe ik dit?!

Voor deze stickers heb ik het volgende gebruikt:
– een stickervel
– acrylverf
– een oud pasje
de Kuretake Glitter Wink of Stella Brushpen – Clear
– een kwast

Over het stickervel heb ik eerst verf in druppels neergelegd. Met mijn pasje strijk ik dit uit. (Dit effect is overigens onwijs leuk voor in je bijbel als achtergrond)
Met het pasje bracht ik effecten aan door te stempelen. Wat ook leuk is, door je pasje hard of zacht over je verf te trekken, krijg je dikke of juist dunne lagen verf.
Met de Wink of Stella gaf ik glitter accenten aan. Door hard te knijpen kwam er lekker veel uit. Dit heb ik met een kwast uitgeveegd.
Na het drogen trek je het kader eraf. Tadaaaa, je bent klaar!

Je kunt je stickers gebruiken op bijvoorbeeld kadootjes, in je agenda, etc. Als je er een bijbeltekst, letters, namen etc. op zet, dan doet het dit ook heel goed in je bijbel! Probeer het eens uit!

Nog even zien? (filmpje duurt maar 2 minuten! 😉 )

Veel plezier met het zelf maken van je stickers!

Mocht je na het zien van dit blog vragen hebben of graag wat willen zien, laat het mij weten! Ik schrijf er graag een blog over of zet de camera boven mijn bijbel aan.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.