Kerstmis

Kerstmis

Zoals altijd ben ik enthousiast over dit seizoen. Ik haat sneeuw, gelukkig sneeuwt het nu niet in Nederland en ik heb een grote hekel aan het koude weer. Ik ben vooral dol op de kerstboom en ik verlies mijzelf in het kopen van kadootjes voor mijn man en kinderen. Het huis ziet er kerstig uit. Ja, ik ben zo’n type met van die dozen vol kerstdecoratie. Ik ben ook gek op die gekke kersttruien. En natuurlijk liggen die in mijn kast. Laten we maar niet over kerstliedjes praten, ik ben er dol op en luister ze vanaf januari.

Kerst is echt mijn ding zeg maar. Het meest fantastische aan kerst vind ik het feit dat HIJ die hemel en aarde maakte, als PERSOON naar de aarde kwam. Niet om even te laten zien hoe goed Hij wel niet is. Niet om ons te vertellen hoe slecht wij wel niet zijn. Hij kwam…..om te geven…..Hij gaf LEVEN! Dat is alles. Niets meer en niets minder! Hij kwam om ons precies datgene te geven wat wij net nodig hebben. LEVEN, met HEM! Het is iets wat ik niet goed begrijp. Want waarom zou je je enige Zoon geven? Degene die je het meest lief hebt? Ben ik echt zo belangrijk? Ben jij zo belangrijk? Ja dat ben je!Hij kwam voor ons, Jezus….geboren om ONS leven te geven. Om JOU LEVEN te geven!

** Bijbeljournaling hoeft niet moeilijk te zijn. Met wat simpele fineliners, sjablonen en knipbladen kom je heel ver. Maak het voor jou makkelijk. Wat past bij jou?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.