Tabs in je bijbel. Hoe dan?

Tabs in je bijbel. Hoe dan?

Er zijn vreselijk veel manieren om tabs te maken in je bijbel. De een knipt zichzelf een ongeluk en plakt de tabs in de bijbel. Een ander gebruikt washi tape om tabs te maken. Voor alles is wat te zeggen. Maar waarom maken we het ons zo moeilijk?

We R Memory Tab punch

Met de W R Memory tab punch druk je een tab uit je favoriete papier, wat past bij de kleur van je pagina. Met een speciale plakker, plak je deze vast aan je bladzijde. Of plak hem vast met washi tape!

Kant en klare tabs

Er zijn ook genoeg kant en klare tabs die je zo in je bijbel kunt plakken. Gebruik bijvoorbeeld een krijtlook, of ga voor de tabs van biblejournaling.nl .

Washi tape

Er is helemaal niks mis met het maken van tabs met washi tape. Let er wel op, dat je tape gebruikt waarop je goed kunt schrijven. De goedkope tape van de action bijvoorbeeld (ons allen bekend!) is vaak wat vettig, waardoor de inkt erop blijft liggen. Ook plakken deze na een tijd niet goed meer en zullen ze loslaten. Kies daarom voor een kwaliteit tape.
Plak een tape-je vast aan de bovenkant van je pagina. Als je een brede tape hebt, dan kun je deze dubbelvouwen. Een andere manier is, dat je aan de achterkant een zelfde of ander kleur tape-je plakt. Knip je tape-je eventueel in een mooie vorm. Schrijf er wat op en klaar!

Linten & Clips

Je hoeft niet perse met een tab iets aan te duiden in je bijbel. Waarom gebruik je geen lint of een clipje? Je kunt deze zelf maken of bij ons bestellen. Let erop, dat je lint lang genoeg is. Je kunt hem vrij gemakkelijk met een paperclip vast zetten in de rug van je bijbel. Voor een clipje is het makkelijker. Deze zet je vast aan je blad.

*****

Wij bij Myrville blijven zoeken naar verschillende manier om tabs te maken en de materialen hiervoor. Houdt onze website in de gaten en stuur ons gerust een mailtje voor meer info. En als je een tip hebt, dan houden we ons zeker aanbevolen!

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.