Don’t worry – 100 days of bible promises

Don’t worry – 100 days of bible promises

Vroeger, toen ik nog klein was, had ik een poezie album. Ik had hem gekregen voor mijn verjaardag en was er erg trots op. De eerste pagina’s werden gevuld door mijn ouders. Die moesten de eerste zijn. Mijn vader schreef een prachtig lied over en tekende er mooi bij. Mijn moeder schreef een gedichtje over het bezorgde musje. En dat gedichtje raakt mij tot op de dag van vandaag nog steeds. Als geen ander wist zij dat ik mij stiekem zorgen maakte. Over van alles en nog wat. Ik kon er veel over malen en nadenken. Hoe zouden mijn vrienden mij vinden? Ik vond de jas leuk, maar de rest ook? Wat als papa niet meer kon gaan werken? Wat als…wat als….en….en…etc.

Nu jaren later, maak ik mij nog steeds zorgen. Dit keer over geld. De kinderdagopvang kost bakken, ik kan mij echt druk maken over hoeveel wij moeten bijleggen…of dat we aan het einde van de maand toch ons spaargeld moeten terugstorten.

Zoals toen dat versje van mijn moeder binnenkwam, zo hard kwam dag 6 van 100 days of bible promises bij mij binnen. Want waar maak ik mij nu toch zo druk om. Tijdens het schrijven van de tekst, bracht ik al mijn gedachten bij hem. Maak ik mij nu minder druk? Nee absoluut niet, maar ik kan het wel beter aan Hem geven. Hij weet het immers beter. Mijn worstelingen liggen op het papier en mijn po√ęzie-album in de kast. Het filmpje wat ik maakte tijdens het maken van deze pagina, vind je hieronder.

Voor deze pagina gebruikte ik de volgende materialen:
- Art Basics Clear Gesso
- Coccoina liquid lijm (zeer fijn!!)
- Pentel Touch blauw
- Posca pen zwart en wit
- Flow Magazine
- Watercolor

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.