De nieuwste sensatie uit de USA: de Crayola Twistables!

De nieuwste sensatie uit de USA: de Crayola Twistables!

Vanuit de USA is er iets fantastisch overgewaaid naar Nederland op het gebied van bijbel journaling. Crayola Twistables! Wat is dat? Crayola Twistables zijn kleurpotloden. En niet zo maar kleurpotloden. De Crayola Twistables zijn draaikleurpotloden. Je draait het potlood uit de houder en je kunt kleuren. Je hoeft nooit meer te slijpen! Het plastic omhulsel van de Crayola Twistables voorkomt dat het potlood eenvoudig breekt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je ziet hoelang je de door jouw gekozen kleur nog kan gebruiken. De kleurafgifte is hoog.

 

Dus ik nam een pakje Crayola Twistables en probeerde het zelf uit!

 

Het pakje wat ik heb bevat 12 potloden. Ik koos een bladzijde uit in mijn bijbel, bedacht een thema en begon met kleuren. Wat viel dat tegen. De kleur afgifte was niet zo goed als was ik had gehoopt en mijn potlood gleed over het papier. Bovendien ging het blenden heel slecht. Dit moest beter. Er zijn zoveel mensen enthousiast, ik ging het anders aanpakken.

Dus koos ik een nieuwe bladzijde die ik eerst voorbewerkte met Basics Clear Gesso. (in onderstaande foto kun je zien wat de crayola Twistable doet op verschillende Gesso’s.) De pagina was nu ruwer. En de potloden werkten super! Nu begreep ik waarom iedereen zo blij was met de Crayola Twistables. De kleurafgifte op het voorbewerkte blad was goed en de kleuren blenden geweldig! Op de achterkant van elk potlood zit een gummetje, hiermee gumde ik effecten in mijn tekening en kon ik lijnen weg gummen zonder dat ik mijn gesso beschadigde!

Ik ben om! Voortaan gebruik ik de Crayola Twistables!

12 stuks 4,95 euro
40 stuks 12,95 euro

Wil je zelf je ervaringen delen van de Crayola Twistables? Dan lees ik dat graag hieronder!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.