Amazing Grace! Foil-on in je bijbel!

Amazing Grace! Foil-on in je bijbel!

Heb je wel eens foil on gebruikt in je bijbel? Nee? Moet je doen! Het is geweldig en vrij simpel. Het enige wat het van je vraagt is een beetje geduld, want de tack it on lijm moet drogen en goed droog zijn om te kunnen gebruiken. Lijm, hoor ik je zeggen….lijm? Geen heating tool? Je leest het goed, ik gebruik gewoon lijm. In een eerder blog heb ik hierover al eens geschreven.
Vandaag laat ik je graag zien wat een mogelijkheid is met foil on in je bijbel. Bij 1 Johannes 1 heb ik met foil on gewerkt.

1 Johannes 1

Maar als we het aan God vertellen als we verkeerd hebben gedaan en Hem om vergeving vragen, dan vergeeft Hij ons. Dan wast Hij ons weer schoon van elke ongehoorzaamheid, zoals Hij heeft beloofd. Want Hij doet altijd wat Hij heeft gezegd. (basisbijbel)

 

Ken je dat gevoel, dat je ergens schuldig aan bent? Maar je hebt er geen schuld aan? Ik herken het wel en de laatste tijd worstel ik daar enorm mee. Het komt en het gaat. Een vriendin van mij zei dat ik dit gevoel bij Jezus moest gaan brengen, juist omdat ik het niet los kan laten. En dat heb ik gedaan en uitgewerkt bij 1 Johannes 1:9.

Johannes zegt dat we onze zonden moeten erkennen en dat we het bij Jezus mogen brengen. Hij brengt dan vergeving. Tijdens het maken van deze bladzijde heb ik mijn worsteling met zwart/grijs/goudbruin gelatos uitgewerkt op de pagina. Tijdens het kleuren bedacht ik mij en sprak ik uit wat mijn worsteling was. De zwarte vlek bedekte ik met goud (hoe je dat doet lees je hier!) . Omdat het een vrij grote oppervlakte is dat met goud bedekt moet worden, heb ik een grote pot gebruikt in plaats van een naaldflesje. Met mijn vinger wreef ik de lijm uit.

Het was heel fijn om mijn worsteling te bedekken met Goud. Jezus maakt mij vrij van deze gedachte, van deze last. Ik mag vrij zijn in Zijn naam! Hallelujah! Amazing Grace!

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.