Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ…

Creative Journaling begon als Bijbeljournaling.nl. En was een onderdeel van Myrville, gerund door Charlotte en Myrjam. Op 1 april 2020 is bijbeljournaling.nl verder gegaan als Creative Journaling. Los gegaan van Myrville. Is dat erg? Nee juist hartstikke leuk. Myrjam & Charlotte werken nog nauw samen, maar jagen ieder hun eigen passies na. 

WIE IS CHARLOTTE?

Mijn naam is Charlotte en ik ben mama van drie mooie kindjes. Tijdens mijn zwangerschapsverlof ben ik Myrjam begonnen met helpen met het vertalen van haar webshop. Van het een kwam het ander. Ik rolde het webshop wereldje in en ben begonnen met handletteren. Met mijn juffen achtergrond zit het schrijven er goed in. Zo kwamen we op het idee om te beginnen met een handletter webshop. Van het een komt het ander. Ik ontdekte bijbeljournaling en was om. Ik vind het heerlijk om met God bezig te zijn, Zijn stem te horen en Zijn weg te volgen.

Ik houd ervan nieuwe dingen uit te proberen in mijn bijbel. Nieuwe producten te zoeken en te kijken of het wat is voor mij of voor een ander.
Nu run ik naast mijn werk als juf, een webshop voor bijbel journaling.

WIE IS MYRJAM?

Ik ben Myrjam. Tot een paar jaar geleden heb ik me 15 jaar lang vol in het bedrijfsleven gestort en ik dacht dat ik dat moest doen om iemand te zijn. Sinds de laatste paar jaren mijn geloof een flinke verdieping meegemaakt heeft kwam ik er achter dat ik een top baan helemaal niet nodig had om iemand te zijn en vond het gewoon niet meer zo belangrijk. Mijn baas merkte dat ook en we zijn toen in goed overleg uit elkaar gegaan.

Mijn hele leven doe ik al handwerken van kantklossen tot naaien en van spinnen tot breien en haken. Alles wat je zelf kan maken wil ik ‘n keertje gemaakt hebben. Dus ook bijvoorbeeld een pizzaoven .

Naast maken en handwerken houd ik ook van techniek en computers en dit is een erg mooie combi om een webshopje te starten. In 2014 ben ik begonnen met naaimachines en spinnewielen, dat bleek alleen een lastige start en ik rolde in het Luneville borduren. De Broderie d’art webshop nam toen een vlucht en vormt de basis voor alle Myrville activiteiten. 1 Januari 2017 was de heugelijke dag dat Charlotte en ik samen Myrville zijn gaan vormen en van daar gaan we verder. We barsten van ideeën en hopen plezier en vreugde te brengen met onze producten!

WAT VINDEN WE BELANGRIJK?

ALLEREERST GOD ONZE VADER, ZIJN ZOON JEZUS EN DE HEILIGE GEEST. AAN DEZE GOD HEBBEN WE ALLES TE DANKEN!

We vinden het belangrijk kwalitatief mooie goede en eerlijke producten te leveren tegen een goede en eerlijke prijs. Ons doel is hiermee onze klanten te zegenen.

Voor zover we er zicht op hebben werken we ook alleen met leveranciers die gelijke waarden en normen als ons in acht nemen: Eerlijke prijs voor een eerlijk product niet alleen voor hun klanten, maar vooral ook voor in eigen medewerkers en leveranciers.

We hebben er veel plezier in om producten die moeilijk te krijgen zijn naar Nederland te halen. Of om nieuwe ontdekkingen te doen en dit aan de mensen om ons heen te laten zien.

Voor onze eigen webshop geldt; we verkopen producten waar wij zelf achter kunnen staan en enthousiast van worden.